Disznóvágás program csoportoknak és cégeknek

Ha Ön mint csoport vagy cég képviselőjeként érdeklődik, kétféle lehetőségből választhat.

Kínálunk látványdisznóvágást vagy kimondott csapatépítő disznóvágást többféle változatos játékelemmel. A kétféle lehetőség között a legnagyobb különbség az, hogy míg látványelemként inkább a passzív nézelődés a cél, a csapatépítő disznóvágáson a kisebb csoportokba osztott csapatok aktív játékos vetélkedőjét kell érteni.

Látványdisznóvágás

Ezt a programot a nevéből adódóan, mint látványelemet kínáljuk. Vagy önállóan (pl. szállás nélkül), vagy szállásos rendezvény keretén belül javasoljuk más egyéb szolgáltatásaink mellé. A folyamatot profi böllér irányítja és kommentálja.

A programhoz remekül illeszthető egy pusztaolimpia nevű játék, melyben az élmény garantált. A nap folyamán kimondott disznóvágásos étkezéseket ajánlunk.

A program végén van lehetőség disznóvágásos kóstolós csomag elvitelére is. Az étkezésekr, egyéb kísérő gasztronómiai eseményekre (pl: bor-pálinkakóstoló, lángosos vendégfogadás, kenyérlángos sütés a kültéri kemencében stb.) és programokra vonatkozólag az Ön igényei alapján összeállított ajánlatot küldünk . Kérjen ajánlatot a programokra és étkezésekre! (Kattintson ide!)

Csapatépítő disznóvágás (Malackodás a majorban)

Sose találná ki, mi mindenre jó egy vidéki disznóvágás?

 

Csapatépítésre! Garantált kuriózum a csapatépítő lehetőségek széles skálájában, hiszen ilyen programmal egy „hagyományos tréningcég” kínálatában biztosan nem találkozik.

 

A Program üzenete: „Sok lúd disznót győz!” és ez szó szerint értendő. Sok ügyes, dolgos ember együtt eredményesebben teljesíti a feladatokat. Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és hatás is garantáltan egyedülálló.

 

Koncepció: A disznóvágás profi böllér irányítása alatt a disznó szúrásával és pörzsölésével kezdődik. A disznó szúrása nem a vendégek előtt történik, de kérésre ennek sincs akadálya. A résztvevők csapatokat alkotnak, majd lehetőség van a disznó pucolásánál és a hús bontásánál besegíteni. A disznótoros reggeli után ( a programár étkezést nem tartalmaz) kezdetét veszi az igazi csapatmunkát igénylő játékos, humoros vetélkedő. A csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni, ezért rendkívül fontos a kooperáció szerepe.


A program részletei
A program során a csoportok egymással vetélkedve kimondott disznóvágásos megoldandó feladatokat kapnak. A humoros, játékos élményprogram bölléroklevéllel zárul. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

A program időtartama (csoportlétszámtól függően): kb 1-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 10-100 főig


Kérdéseivel, ajánlatkérésével kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére!

A disznóvágás programmal kapcsolatos bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: +36 76/356 555, mobil: 30/538 6160. ertekesites@gereby.hu
Kérjen ajánlatkérés céges disznóvágásraKérdése van vagy hozzászólna a cikkhez? Komment írása...


(Cimkék: disznóvágás, disznóvágásos linkek, disznóvágás vidéken, csapatépítő disznóvágás, disznóvágás menete, disznóvágás videó, disznóvágásos csapatépítés, disznóvágás csapatépítés ötlet, disznóvágásos csapatépítés, vidéki disznóvágás)
 

 

 

Disznóvágás csapatépítés

Disznóvágás videó