H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Video Főoldal

Grátisz utalvány promóció

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy most kedvezményprogramunk keretében minden nettó 1 millió Ft-ot meghaladó költés után, 1 millió Ft-onként, egy 2 főre szóló, 2 éjszakás exkluzív Geréby utalványt adunk ajándékba.

Szeretne megtudni többet a lehetőségről? Kattintson a részletekért.

Disznóvágás csoportoknak és cégeknek

Ha Ön mint csoport vagy cég képviselőjeként érdeklődik, kétféle lehetőségből választhat.

Kínálunk látványdisznóvágást vagy kimondott csapatépítő disznóvágást többféle változatos játékelemmel. A kétféle lehetőség között a legnagyobb különbség az, hogy míg látványelemként inkább a passzív nézelődés a cél, a csapatépítő disznóvágáson a kisebb csoportokba osztott csapatok aktív játékos vetélkedőjét kell érteni.

Látványdisznóvágás

Ezt a programot a nevéből adódóan, mint látványelemet kínáljuk. Vagy önállóan (pl. szállás nélkül), vagy szállásos rendezvény keretén belül javasoljuk más egyéb szolgáltatásaink mellé. A folyamatot profi böllér irányítja és kommentálja.

A programhoz remekül illeszthető egy pusztaolimpia nevű játék, melyben az élmény garantált. A nap folyamán kimondott disznóvágásos étkezéseket ajánlunk.

A program végén van lehetőség disznóvágásos kóstolós csomag elvitelére is. Az étkezésekre, egyéb kísérő gasztronómiai eseményekre (pl: bor-pálinkakóstoló, lángosos vendégfogadás, kenyérlángos sütés a kültéri kemencében stb.) és programokra vonatkozólag az Ön igényei alapján összeállított ajánlatot küldünk . Kérjen ajánlatot a programokra és étkezésekre!

(Kattintson ide!)


Csapatépítő disznóvágás (Malackodás a majorban)

Sose találná ki, mi mindenre jó egy vidéki disznóvágás?

 Csapatépítésre! Garantált kuriózum a csapatépítő lehetőségek széles skálájában, hiszen ilyen programmal egy „hagyományos tréningcég” kínálatában biztosan nem találkozik.

 A Program üzenete: „Sok lúd disznót győz!” és ez szó szerint értendő. Sok ügyes, dolgos ember együtt eredményesebben teljesíti a feladatokat. Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és hatás is garantáltan egyedülálló.

 Koncepció: A disznóvágás profi böllér irányítása alatt a disznó szúrásával és pörzsölésével kezdődik. A disznó szúrása nem a vendégek előtt történik, de kérésre ennek sincs akadálya. A résztvevők csapatokat alkotnak, majd lehetőség van a disznó pucolásánál és a hús bontásánál besegíteni. A disznótoros reggeli után ( a programár étkezést nem tartalmaz) kezdetét veszi az igazi csapatmunkát igénylő játékos, humoros vetélkedő. A csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni, ezért rendkívül fontos a kooperáció szerepe.

 A program részletei
A program során a csoportok egymással vetélkedve kimondott disznóvágásos megoldandó feladatokat kapnak. A humoros, játékos élményprogram bölléroklevéllel zárul. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

A program időtartama (csoportlétszámtól függően): kb 1-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 10-100 főig

Ajánlatkérés

booked.net

 Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

Céges disznóvágás program. Disznóvágás csapatépítés.

Céges disznóvágás program. Disznóvágás csapatépítés.