H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Video Főoldal

Szabadidő

A szabadidő tartalmas és kellemes eltöltéséhez számtalan szolgáltatással járulunk hozzá.

A beltéri aktivitásokat (darts, biliárd, asztalifoci, kártya- és sakkasztal)  szállodánk  szabadtéri sportolási és kikapcsolódási lehetőségek teszik még különlegesebbé. A nyári forróságban hűsítő élmény egy csobbanás a kültéri medencében, a napozóágyak pedig  pihenésre hívogatnak.

Az aktívabbak számára füves foci- és kosárlabdapálya, 2 db műgyanta borítású teniszpálya, strandröplabdapálya, asztalitenisz valamint lengőteke áll rendelkezésre. Szállóvendégeinknek a tollaslabdától a teniszütőig minden sporteszközt költségmentesen biztosítunk. A gyermekeket a játszóparkban mászókák, csúszda és hinta várja.

Kellemes sétára csábít a park, de a környéket bejárhatják kölcsönzött kerékpáron, vagy akár lovaskocsin is. A közelben kiváló horgász- és vadászhelyek vannak.


 

Wellness

Családi wellness részlegünket reggel 7 órától este 10-ig lehet igénybe venni. A szállodai szobaár minden esetben tartalmazza az alábbi lehetőségeket: melegített vizű jakuzzi - pezsgőfürdő, gyermekpancsoló, infraszauna, finn szauna.

Az állószolárium zsetonos rendszerrel működik, külön térítés ellenében. Fürdőköntöst igény esetén szintén külön térítés ellenében a szállodai recepción lehet igényelni.

3D panorámanézet megnyitás


Beltéri szabadidős lehetőségek

Billiárd-kártya-sakk-csocsó-darts

A szálloda alagsorában, a wellness rész mellett található a billiárd szobánk, ahol zordabb időjárás esetén vagy egyszerűen délutáni kikapcsolódásként billiárdozni, kártyázni, sakkozni, dartsozni vagy csocsózni tudunk. A szolgáltatásoknak külön költsége nincs.

3D panorámanézet megnyitása.


Játszószoba

Öttömösi éttermünk egy részében a legkisebbekre is gondolva, játszósarkot alakítottunk ki, mely reggel 8 órától este 9 óráig vehető igénybe.                                               
 
Asztalitenisz

Lehet, hogy gyerekkorában pingpongozott egy jót utoljára, de az is lehet, hogy Ön profi asztaliteniszező. Nálunk télen-nyáron van lehetőség erre a sportra, hiszen nyáron a szabadban fixen fel van állítva egy pingpong asztal, télen viszont a recepción való külön kérésre bármikor felállítjuk Önnek valamelyik helységünkben, melynek külön költsége nincs. Ütőket, pingponglabdát recepciónkon igényelhet.
Kültéri szabadidős lehetőségek

ÚszómedenceMájus elejétől - közepétől minden évben felengedjük hűsítő vizű úszómedencénket, ami a nyári nagy melegben kiváló fürdési-úszási lehetőséget nyújt.                               
Teniszezés, labdajátékok


Aktívabb Vendégeinknek ajánljuk figyelmébe a költségmentesen használható 2 pályás műanyagborításos teniszpályát, kosárlabda és focipályát. Reggeli kocogáshoz, futáshoz is ideális a helyszín a kúria, hiszen itt biztos szmogmentesen hódolhat szenvedélyének.
Kisállatsímogató


Apróságoknak óriási élmény lehet a lovasudvarunk mellett található kisállatsimogató. Póni, kecske, baromfiudvar és más háziállatok várják kicsiket és nagyokat egyaránt.booked.net

 Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

Céges disznóvágás program. Disznóvágás csapatépítés.

Céges disznóvágás program. Disznóvágás csapatépítés.